• 昼食
  • 朝食
  • おつまみ
  • お飲み物&デザート
  • パーティー料理
  • 会食料理プラン

Lunch Menu

特選料理

(季節限定メニュー)

  • ~成田ゴルフ倶楽部お薦めの逸品~
    “国産”うなぎ蒲焼き重

    “Narita Golf Club Special” Una-Ju (Graze-Grilled Domestic Eel over Rice)

    ~ 奈良漬、肝吸い ~
    served with Japanese Pickles and Eel Liver Clear Soup

    ¥5,000
  • 国産牛のステーキ重

    Domestic Beef Steak over Rice

    ~ 味噌汁・御新香 ~
    servied with Soy Soup and Japanese Pickles

    ¥3,000
  • “千葉県産”SPFポーク ロースかつカレー

    Curry and Rice with Tonkatsu (Cutlet of Chiba SPF Pork)

    ~ サラダ ~
    served with Salad

    ¥2,000
  • “千葉県産”SPFポーク ロースかつ御膳

    Tonkatsu (Cutlet of Chiba SPF Pork)with grated radish

    ~ 御飯、御新香、味噌汁 ~
    served with Rice, Japanese Pickles and Miso Soup

    ¥1,900
  • 千葉県産SPF“Chiba SPF(Specific Pathogen Free) Pork”
    ポークジンジャー

    Pork Ginger
    Thick pork loin is marinated with special sauce and baked softly. Good combination with special mayonnaise.

    ~ ライス、スープ ~
    Served with rice and soup
    Ingredients:Pork, cabbage, garlic, tomato, cucumber, potato, mayonnaise, onion

    ¥2,000
  • よだれ鶏御膳NEW

    Steamed chicken with chinese spicy sauce

    ~ 御飯・スープ・小鉢・御新香 ~
    Served with rice, soup, small side dish, and Japanese pickles
    Ingredients:chicken breast, onion, cucumber, egg ,japanese leek coriander, tomato, cashew nuts, rise, pickles, seaweed, pork, prawn, scallop

    ¥1,800
  • スパゲッティ ボッタルガNEW

    Bottarga Pasta

    ~ アミューズ・スープ ~
    Bottarga pasta with mullet roe squidchilipeppers,garlic and olive oil
    Served with sliced japanese radish and soup
    Ingredients:Fedelini, mullet roe, squid,shirasu,garlic, chili,sesame,japanese leek corn milk,fresh cream,japanese pepper,japanese basil japanese radish

    ¥2,100
  • 生やぶ蕎麦と季節の天婦羅

    Chilled Fresh Soba (Buckwheat)Noodles and Seasonal Tempura

    ~ 海老,キス,ししとう,菜の花,まいたけ ~(温かいお蕎麦もご用意できます)
    (Soba Noodles in hot soup is also available on request)

    ¥1,800
  • ~ 料理長のおすすめ ~
    “Summer inspired selected ingredients”
    成田御膳”夏”

    Japanese Somen-noodle

    Marinated Tuna over vinegared Rice
    Picked Dish Kobachi Dish
    Ingredients:Tuna,Octopas,Cucumber,Okura,Seaweed,Ginger,Somen-noodles,Springonion,Myouga-Ginger
    Vinegared Rice,ChineseYam

    ¥2,000
  • ~成田ゴルフ倶楽部オリジナル~
    本まぐろの鉄火丼

    “Fresh”Raw Tuna Bowl

    ~ 小鉢、吸い物 ~
    served with Side Dish and Clear Broth Soup

    ¥2,800
  • 昔ながらの中葦そば

    Soy-based ramen wiht Pork Cha-shu.

    ~食べるラー油御飯、ザーサイ~
    Sereved with Steamed Rice with Spicy Garlic Flakes
    Ingredients: Fishcakes,Pork,Japaneseleek,Bambooshoots Seeweed,Chinesechilioil,DriedSeeweed

    ¥1,700
  • NGC オリジナル ビーフカレー

    Original Beef Curry and Rice

    ~ サラダ ~
    served with Salad
    ※牛肉はオーストラリア産を使用しております
    ※We use Australian Beef

    ¥1,600
  • クラブハウス サンドウィッチ

    Club House Sandwitch
    Put freshveges,egg,bacon,chicken,breast,special sauce between the toasted breads

    ~ スープ、ピクルス、フライドポテト ~
    Servied with Soup Pickels French Fries
    Ingredients:bead,lettuce,tomato,cucumber,bacon,egg,chicken breast,potato,corn,milk,fresh cream,margarine,celery,ketcup

    ¥1,800
Egg
Milk
Wheat
Buck
Wheat
Peanut
Shrimp
Crab

特定の食べ物にアレルギーのある方は、お気軽に係の者にお尋ねください。
当店で使用しているお米は全て新潟県魚沼産「こしひかり」です。
表示価格は全て税抜き価格となっております。